Budapest, 1082 Bp, Futó u. 6. 6/2.
+36-20-772-6613

Igaz történetek - Tabeira Ferreira Diana

Fiatal koromban élsportolóként nem volt problémám a súlyommal. Három gyermeknek adtam életet, ők már felnőttek. Az idő múlásával azt vettem észre, egyre nehezebb, akár rendszeres mozgás, sport mellett is kontroll alatt tartani a súlyomat. Állandóan diétáztam , kipróbáltam minden, amit láttam, vagy hatásos lehet, de ideig-óráig voltak csak eredményesek. Az egyik kedves barátom és volt sporttársam elkezdett nyaggatni, hogy miért nem keresem fel Dr. Fritz Pétert, aki eredményesen és tartósan lefogyasztotta Editet. Mivel előtte annyi kudarc ért, nem akartam felkeresni a “dokit”. Hat hónapon keresztül sulykolta a barátom, hogy azért is menjek, még ha nem is akarom, legalább próbáljam ki. Segített időpontot kérni (ez egy lökés volt jó értelemben a siker felé). Kaptam időpontot, el is mentem. A “Doki” az eddigi életmódomról alaposan kikérdezett, majd fizikális vizsgálat után (különböző mérések az InBody géppel) az összes adatomat kiértékelte és elmagyarázott minden, hogy mit kell tennem teljes életmódváltás érdekében (természetes a sok kérdésére adott válaszaim között arra nem hívtam fel a figyelmét, hogy szerintem menthetetlen édesség függő vagyok, és bármi, ami nem csokoládé kevésbé szívesen eszem. Amúgy sem kérdezte. )

Egy személyre szabott étrenddel, és étrend kiegészítőkkel felfegyverkezve jöttem ki tőle. Három hónapig igyekeztem megfelelni az előírtaknak, kisebb nagyobb kitérőkkel (csoki barátom miatt).

De még így is egy kilót fogytam egy hónap alatt, pedig nem a teljes előírtaknak megfelelően jártam el (amúgy is az a fránya gép minden félrelépésemet kimutatta, nem is tudtam volna titkolni). És itt következett be az a fordulópont, ami megváltoztatta a hozzáállásomat! Mert mintha a Doki nálam jobban akarta volna, hogy visszanyerjem az egészségemet és az ideális testsúlyomat. Virtuálisan adtam magamnak két jó nagy pofont, és újult erővel kezdtem újból neki az egész procedúrának.

Nem az a fontos meddig haladtam rossz irányba, hanem az, hogy bármikor megfordulhatok. És én ezt meg is tettem. Nem lehetek elég hálás a barátomnak és a “Dokinak”, hogy nem hagytak magamra, amikor éppen feladtam volna, mindenben támogatást nyújtottak. A édesség csábító erejével időnként még küzdenem kell – bocsi Doki- de folyamatosan dolgozom rajta , így kitartásomnak eredménye is van!

„Mosollyal szép az élet, nevess őszintén, merj élni”