Budapest, 1082 Bp, Futó u. 6. 6/2.
+36-20-772-6613

Könyvek - Paján Viktor és Bánhidy András: Sportalkímia - Ismerd meg a győztesek titkát - A bajnokok bevált módszerei a mindennapok sikeréért

Ezt a könyvet a kíváncsiság szülte. Az a fajta érdeklődés, amellyel a győztes sportolók gondolkodásmódját, sikerét próbáljuk megfejteni. Hat Olimpiai és Világbajnok, (Kőbán Rita, Igaly Diána, Benedek Tibor, Erdei Zsolt, Varga Zsolt, Kozmann György), egy sikeres paralimpikon erőemelő (Sas Sándor), és Magyarország egyik legelismertebb sportpszichológusa (Imre Tóvári Zsuzsanna) beavat minket a rejtélybe, hogy hogyan lehetünk hosszútávon sikeresek sportban – munkában – magánéletben. 

Bajnokaink a sikerről, a csúcsra érés lépéseiről, a kudarcok leküzdéséről, a csapatmunka rejtelmeiről, önismeretről és önfejlesztésről, és végül a harmonikus élet megteremtésének lehetőségéről, nemcsak a sport nyelvén, és mindenki számára érthetően, eddig soha nem tapasztalt nyíltsággal, őszinteséggel nyilatkoznak. A könyv által nagyon jól megismerhetjük Sportikonjainkat, akik rendszerezett, mégis élvezetes módon adnak tanácsokat az olvasónak, – megélt élettapasztalataikból merítve -, hogy hogyan válhat bárki életének bajnokává. Egy magával ragadóan őszinte könyv szülőknek és gyermekeknek, sportolóknak és edzőknek, vezetőknek és üzletembereknek, fiataloknak és időseknek egyaránt.
Az olvasó nem riportokat, hanem életszerű tanácsokat kap, hiteles emberektől, amely tudást ő maga is pozitív eredményekkel kamatoztathatja saját életében, munkájában és emberi kapcsolataiban.
A könyv célja: Az egyéni célmegvalósításhoz szükséges attitűdök, hozzáállás fejlesztés.

A könyv itt rendelhető meg: http://www.superfoodshop.hu/konyvek-84/sportalkimia-ismerd-meg-a-gyoztesek-titkat-a-bajnokok-bevalt-modszerei-a-mindennapok-sikereert-341http://www.superfoodshop.hu/konyvek-84/fritz-peter-szellemi-rekreacio-rekreacio-mindenkinek-ii