Budapest, 1082 Bp, Futó u. 6. 6/2.
+36-20-772-6613

Varga Diána - Mentális tréner, Life coach, agykontroll oktató

Küldetésem, célom az élsportolók fizikai teljesítményének fokozása mentális technikák segítségével. A pszichés felkészülésük támogatása. Közel tíz év során kidolgoztam azt a saját módszert, mentális tréninget, melyet alkalmaztam több élsportoló esetében, és eredményeik egyre jobbak lettek. A módszer lényege, hogy személyre szabott, a sportoló céljához és aktuális pszichés állapotához igazodva kerül alkalmazásra. Az egyéni foglalkozások mellett, sportcsapatoknak is tartok csapatépítő-tréninget, hiszen a sportemberek tudják igazán: minden a fejben dől el!

„Óriási megtiszteltetés, amikor egy élsportoló beenged a lelkébe. Együtt szárnyalni vele, pedig maga a boldogság!”

Life coach-ként, megoldás központú beszélgetések során segítem a hozzám érkezőket, hogy megtalálják a helyes utat. Útitárs vagyok. Nem adok tanácsot. A jelenre és a jövőre koncentrálva, előre meghatározott számú ülések során, az ügyfél személyes fejlődését segítem elő. Témák: sikeresség fokozása, elakadások feloldása, kreativitás fejlesztése, önértékelés és társas kapcsolatok javítása, kiégés, motivációvesztés kezelése.

A világszerte ismert és tudományosan is elismert Silva féle agykontrollt közel tíz éve adom át gyerekeknek. Öröm látni, hogy megszabadulnak a görcseiktől, szorongásaiktól, és egyre magabiztosabban lépkednek a felnőttkor felé.

www.vargadiana.hu